Alta Musikkorps inviterer til skikkelig Musikalsk aften med godbiter fra Commitments, ABBA, Sinatra, Blues Brothers og Andrew Lloyd Webber's Starlight Express.

Vi satser denne gang på egne korpskrefter når det gjelder sangsolister. Birger Andre Nilsen er kjent som trompetist, men han kan også synge Sinatra! Vi har dessuten fått Runar Terje Foslund, best kjent fra Honningsvågrevyen, i våre rekker. Runar stiller opp som sangsolist med låter fra Commitments og Blues Brothers, og i ABBA-duett med vår eminente fløytist, Kristin L. Foslund.

I tillegg får du høre korpsets eget kor! Av andre musikalske krefter i Alta har vi hentet inn Hege Nilsen, Elisabeth Lyng og Marie Samuelsen som sangsolister, Anders Overhalden på bass og Irina Tjelde på piano.

Med andre ord en variert og intim konsert! Vi lager flatt golv med småbord i Kultursalen, der du kan sitte, nyte og kose dæ musikalsk, - med "nåkka tell". Korpset er "bedre enn noen gang", og vi gleder oss! Gå ikke glipp av begivenheten! Sett av torsdag 22. november i Kultursalen i Alta!